40 yıldır çözüm bekleyen Zafertepe Mahallemizin imar planının Çankaya Belediye Meclisinin ardından Çankaya Belediye Başkanımızın büyük uğraşları sonucu Büyükşehir Meclisinden de onaylanması sonrası Zafertepe Mahallesi ile birlikte Çankayalı diğer yurttaşlarımızın da coşkulu katılımı ile Aşıkpaşa Pazar yerinde Koray Avcı konseri ile kutladı.
Konser öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş, Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen ve Mamak Belediye Başkan Adayımız sahneye birlikte çıkarak konsere gelen yurttaşlarımızı selamladılar.
Belediye Başkanımız Alper Taşdelen, Aşıkpaşa Pazar yerinin üstünün de kapatılacağını belirterek Zafertepe bölgemizin çağdaş bir görünüm kazanacağını söyledi.
Çankaya Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin ayrı partilerden olması nedeniyle yıllardır Çankaya’ya ayrımcılık uygulandığını söyleyen Yavaş, "Benim vereceğim müjde şu: Çankaya Belediyesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden epeyce alacağı var. İnşallah bu alacaklarını tahsil etmek üzere Çankaya Belediyesi'ne pozitif ayrımcılık yapacağız, borçlarımızı ödeyeceğiz" diye konuştu.
Koray Avcı konserine Parti Meclisi Üyemiz ve Ankara Milletvekilimiz Gamze Taşçer, Ankara Milletvekilimiz Murat Emir, İl Başkanımız Rıfkı Güvener ve İlçe Başkanımız Fahri Yıldırım'da katılmıştır.